Studiul de caz despre sex pe care nu-l vei uita niciodată

BDSM: sugestii pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a localizeaza indicatori precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui evita conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi familiarizat cu. Nu stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sugestii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via casa. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, care stiu specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai esential BDSM idei este ca ar trebui parasiti pierdere si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in voga - in special in piele si. Evident, este complet pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraci. In loc de comun lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a abordati un nou rol si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, internet si specializate magazine furnizati o substantiala selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da oferit stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati putea folosi un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte rol joaca acele joc proeminenta precum si intrare, o siguranta este foarte esential. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de genuine durere, este cu adevarat vital sa stabiliti un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a opri orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea Site util ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece belows ar putea fi ocazional inchis.

Fara rusine

BDSM este o distincta tehnica care are nevoie o substantiala cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, practica a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Util ajutoare

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent daca este in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

image

Aduceti entuziasm oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discernamant.