Sex: 11 lucruri pe care le uiți să faci

Cele mai tari filme senzuale din istorie

Fiecare din aceste filme au puncte de referinta momente in cinematograf - minute realizat utilizarea lui pentru a provoca, activati, si, de asemenea pentru a apasati marginile.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o obscenitate caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire cel mai bun semnificatie a porno: "Stiu cand il vad." Erotica traieste si mai mult clar la acel nivel de subiectivitate, precum si pe film, examineaza din exterior limitari ale obscuritate - atat de mult astfel incat am poate nu chiar recunoastem cand il vedem. Multe povesti despre legate Sursa articolului de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priviti in mijloc 2 caractere niciodata niciodata implicit a fi unul cu celalalt; o tiv sau un scris de haine cateva perechi mai sus, sau mult mai scurt, decat detectat in un vizualizator viata de zi cu zi; precum si chiar un evidentiat cuvant sau fraza sugerand necunoscut, chiar neasteptat definitie. La fel de evident, uneori este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, se lupta cu o scena insotitor sau simuleaza intimitate sub ideal, superb iluminare.

Fiecare dintre ceea ce inseamna spune ca selectarea cel mai bun erotic filme se simte un pic ca decodare un test Rorschach al al unui autor propriu pofte precum si pasiuni. Deoarece filme nu pur si simplu document sexual precum si romantic vise, le le dezvaluie. Cate spectatori vizionat, reclamatie, un adolescent comedie unde sunt initial preferat vedeta a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar aratand ca cu intruchiparea a atractiei? Sau s-au trezit gandindu-se referitor la o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personalitati doar curatat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, foarte subiectiva. Prin urmare, aceasta listare colecteaza cateva dintre reperul minute fotografiate , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si actor sau actrita in o functie care satisfacut sau schimbat piata tinta ipoteze, sau doar inregistrat momente de farmec, entuziasm sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu risc, regret, intristat, sau irepresionabil omenire. Dar toate sunt mai mari decat un pic fierbinte.

image

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta lista de verificare doar in virtutea central stil - specific, ca individ dorinta ramane redus, neglijat sau eclipsat de politic angajament, daca nu la fel psihologic precum si, fizic suprimare. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre unul dintre cei mai bine-cunoscuti vedete in intreaga lume a descrie un contrar scenariu - un barbat atat de asaltat de nenorocire ca poate doar pleca in sexual depravare. conflict cu privire la scena „untului” precum si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a spus „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si, de asemenea poate ar trebui, absolut culoare exact cum se vede performantele si, de asemenea film deodata.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin precum si, incarcaturi de omonim imitatori si imitatori (varsare litere in numele ei, cum ar fi postari din haine) produs a in intreaga lume mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati fete a luat o calatorie lume, copulat uimitor, confidential parteneri si, de asemenea au pacalit tabuurile din presupus "decent" cultura. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul poveste pe care se bazeaza acest front runner franchise business nu fusese creat de actual Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) furnizat titlul personalitate firma si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte diverse alte instalatii, constand din initial film.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atragatoare vampir pereche din timp nesfarsit (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, si, de asemenea longevitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, si, de asemenea abundenta. Scott creste design la unsprezece pe masura ce ilustreaza Miriam (Deneuve) cautand ​​confort in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata idile, nu toate la fel de reusite una ca cealalta dar majoritatea ele distinct si gandite in foarte propriu metoda. (Lui adaptare Lolita, ca exemplu, este, in punct de vedere, o remarcabila adaptare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte aproape pietonal de modern criterii, inca sex roleplay jocuri video, sex sexual in public, si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne ilustrat aceste acte cu Kim Basinger si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat si, de asemenea dirijat acest extraordinar film despre un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Seeker) comercializata in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a da munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de jug pentru aceasta doamna devine o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, initial pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru iubire fizica care se transforma in mult mai profunda si, de asemenea mai mult profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta poveste referitoare la trecut si, prezent, sex si dragoste, claritate, si, de asemenea confuzie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), si, ocazii - numeroase legat de sex sau legat de sex - acela specificati lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea dar exista reciprocitate autentica, deoarece acestea ofera reciproc placere, gasirea reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte insemnat precum si dezvoltarea minute crucial pentru viata lor emotionala.