De ce ar trebui să te concentrezi pe îmbunătățirea filmului porno

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta ajutor veti face o inceput.

image

Cunoastere inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a descoperi idei si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui impiedica conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi constient de. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM indicii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin apartament sau condo. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, care inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre cel mai vital BDSM indicatori este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in mod special in piele precum si. Desigur, este total pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraci. Mai degraba decat tipic lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a abordati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, web precum si specializate magazine furnizati o substantiala alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da oferit stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti folosi un guler si alege o rochie care da la fel de mult acces la busturi si mai jos jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte datorie joaca acele joc proeminenta si intrare, o siguranta este extrem de crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de real disconfort, este intr-adevar crucial sa stabiliti un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a renunta tot deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece https://gumroad.com/patiustfuw/p/cele-mai-frecvente-plangeri-despre-sex-i-de-ce-sunt-supraetajate subs poate fi uneori legat.

Fara jena

BDSM este o speciala tehnica care are nevoie o semnificativa cantitate de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie sa fie precum si are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si faceti placere sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti companion climax on your own - indiferent daca este in camera de dormit, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu soapta liniste vibratii, subtire design si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discretie.