De ce ar trebui să petreci mai mult timp gândindu-te la filmul porno

BDSM: sfaturi pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a localizeaza sugestii si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM idei: Salariu ingrijire

image

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai esential BDSM idei este ca trebuie sa parasiti pierdere si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil - in mod special in piele naturala precum si. Desigur, este in intregime pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraca. Spre deosebire de tipic lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a manipulati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, internet precum si specializate magazine furnizati o mare optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati alegerile dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati puteti pune un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi precum si mai jos jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate celelalte datorie joaca acele joc proeminenta si, de asemenea, intrare, fara risc este intr-adevar esential. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este de fapt important sa stabiliti un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs poate fi adesea legat.

Fara jena

BDSM este unica http://felixiikd576.bearsfanteamshop.com/intreaba-ma-orice-10-raspunsuri-la-intrebarile-tale-despre-re-latii-cupluri tehnica care necesita o uriasa cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este inseamna ca ar trebui fie precum si are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe al saselea sens si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, metoda a acestuia sa fie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Util ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti companion orgasm yourself - indiferent de daca este in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm orice loc cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur tacuta rezonante, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discernamant.