Cum ar arăta lumea fără film porno?

BDSM: idei pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Cunoastere inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi recomandari si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscator. Nu fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sugestii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa via apartament sau condo. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, care recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai crucial BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in mod special in piele si, de asemenea, latex. Desigur, este total aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. In loc de comun lenjerie intima, BDSM utilizeaza posibilitatea de a manipulati un nou rol si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, internet si specialitate magazine furnizati o substantiala optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte sarbatoare vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti un sub, ati puteti folosi un guler si selecteaza o rochie care da la fel de mult accesibilitate la sanii si mai jos jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel in toate diferite alte rol joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, trimitere, fara risc este intr-adevar crucial. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de genuine disconfort, este de fapt important sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece belows poate fi ocazional inchis.

Fara rusine

BDSM este unica tehnica care necesita o substantiala suma de incredere in partenerul tau. Acesta este modul ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, astfel incat tu precum si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si apreciati sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

image

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune si, de asemenea, ia o decizie: ceea Aruncă o privire aici ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sugestii: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - in ciuda daca ramane in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu murmur liniste vibratii, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discretie.