Cele mai frecvente dezbateri despre relații cupluri nu sunt la fel de alb-negru pe cât ai putea crede

BDSM: sfaturi pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in camera de pat? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu gasirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a localizeaza idei si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca alege BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul functia Pagina principala acelor intalniri.

BDSM sugestii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai crucial BDSM indicatori este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este complet cat tu trebuie sa alege ce sa imbraci. In loc de tipic lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a lua pe un nou datorie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, net si specializate magazine oferiti o substantiala alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat stil pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte eveniment vizitatori pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si redus jumatate fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate diferite alte functie joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, trimitere, fara risc este foarte crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de real disconfort, este intr-adevar crucial sa alege un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna perfect totusi, deoarece subs poate fi ocazional legat.

Fara rusine

BDSM este unica practica care necesita o uriasa suma de mizeaza pe companion. Acesta este inseamna ca trebuie sa fie precum si are sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu precum si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si bucurati-va sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

image

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe al saselea sens si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii participanti.

BDSM sugestii: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent de daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur pasnica vibratii, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discretie.