Când profesioniștii întâmpină probleme cu sexul, asta fac

Cele mai tari filme senzuale din lume

Toate aceste filme includ puncte de referinta minute in cinema - minute folosit pentru a provoca, titilati, si, de asemenea pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o obscenitate caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare ultimul semnificatie a porno: "inteleg cand il vad." Erotica traieste mult mai mult clar la acel grad de subiectivitate, precum si pe film, verifica externe limite ale ambiguitatii - atat de mult astfel incat am s-ar putea nu de asemenea intelegem cand il vedem. Numeroase povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priveliste in mijloc doua personalitati niciodata niciodata insemnat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un scris de imbracaminte cateva mai sus, sau mai scurt, decat identificat in un client viata; si de asemenea de asemenea un accentuat cuvant sau fraza semnificatie inimaginabil, de asemenea neasteptat semnificatie. Si, de asemenea natural, deseori este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, se lupta cu o scena partener sau simuleaza afectiune sub pitoresc, superb lumini.

image

Toate din ceea ce inseamna spune ca selectarea cel mai bun sexual filme se simte un pic ca traducere un test Rorschach al unui scriitor propriu pofte precum si rata dobanzilor. Datorita faptului ca filme nu doar document legat de sex si fermecator vise, le descopera. Cantitatea de spectatori vizionat, stare, un adolescent amuzant unde sunt primul preferat stea a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar apare ca cu intruchiparea a atractiei turistice? Sau s-au trezit fantezand referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personalitati pur si simplu curatat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, foarte subiectiva. Ca o consecinta, aceasta lista aduna cateva dintre reperul minute captate pe film , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si actor sau starlet in o datorie care indeplinit sau transformat audienta ipoteze, sau doar prins minute de farmec, entuziasm sau sexualitate in provocator, incitant sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, remuscari, intristat, sau irepresionabil omenire. Totusi toate sunt mai mult decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta lista de verificare numai prin principal - in special, ca specific dorinta ramane redus, ignorat sau eclipsat de politic obligatie, altfel la fel psihologic si, de asemenea, fizic suprimare. Dar doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre cel mai bine-cunoscuti vedete in lume a descrie un opus scenariu - un barbat atat de asaltat de dezastru ca poate doar scapa direct in legat de sex depravare. conflict cu privire la scena „untului” precum si vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a sustinut „M-am simtit putin Verificați postarea chiar aici violata”), va, precum si posibil ar trebui, definitiv culoare exact cum se vede eficiente si film deodata.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin si, zeci de omonim imitatori si, de asemenea imitatori (varsare litere in numele ei, cum ar fi postari din imbracaminte) produs o in jurul lumii traditie din erotica anilor 1970 unde bogati tinere a luat o calatorie lume, copulat superb, confidential parteneri si au pacalit tabuurile din asa-numitul "decent" cultura. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul roman pe care se bazeaza acest front runner franchise business nu scris de genuine Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o doamna) oferit titlul personaj firma si imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte alte instalatii, inclusiv initial film.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, cea mai atractive vampir pereche din eternitate (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze traditia, si, de asemenea durabilitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, precum si abundenta. Scott mareste design la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) cautand ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de reusite una ca cealalta inca o multime de ele distinct si gandite in propriul mod. (Lui adaptare Lolita, ca exemplu, este, in opinia mea, o remarcabila ajustare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat aproape pietonal de modern cerinte, totusi sex roleplay jocuri video, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne a aratat aceste spectacol Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat si, de asemenea ghidat acest remarcabil pelicula despre un mut Scotiana numita Ada (Holly Hunter) comercializata in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de robie pentru aceasta doamna ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, mai intai pentru pianul ei, si, de asemenea mai tarziu, pentru iubire fizica care se transforma in o mai profunda si, de asemenea mult mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta idila despre trecut si, de asemenea, prezent, sex precum si dragoste, claritate, si, de asemenea confuzie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, ocazii - multe sexual sau legat de sex - acela specificati lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea totusi exista reciprocitate autentica, deoarece acestea dau reciproc placere, gasirea reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte insemnat precum si crearea minute pivot pentru viata lor emotionala.