Acesta este creierul tău despre relații cupluri

BDSM: idei pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi idei si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM indicii: Salariu ingrijire

image

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai bine, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartament sau condo. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre cel mai crucial BDSM sugestii este ca trebuie parasiti pierdere si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in stil - in special in piele si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este in intregime aproximativ tu trebuie sa alegi ce Site util sa imbraci. In loc de comun lenjerie, BDSM utilizeaza posibilitatea de a manipulati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, internet precum si specializate magazine furnizati o uriasa optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte eveniment invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si redus jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate celelalte rol joaca acele utilizare dominanta precum si intrare, o siguranta este intr-adevar crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de real durere, este de fapt important sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece belows poate fi ocazional legat.

Fara mila

BDSM este o distincta tehnica care necesita o mare cantitate de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe al saselea sens si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti companion orgasm yourself - indiferent daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare orice loc cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur liniste rezonante, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discernamant.