4 Dirty Little Secrets About the Relatii cupluri Industry

Cele mai populare filme erotice din lume

Toate aceste filme contin puncte de referinta momente in cinematograf - momente utilizat pentru a solicita, titilati, precum si pentru a impinge limitele.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o obscenitate instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare ultimul interpretare a porno: "Stiu cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel nivel de subiectivitate, si, de asemenea pe film, teste din exterior limite ale obscuritate - mult sa se asigure ca am poate nu chiar stiu cand il vedem. Atate povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste in mijloc 2 caractere niciodata implicit a fi unul cu celalalt; o tiv sau un scris de articole de imbracaminte cateva mai mare, sau mult mai scurt, decat gasit in un client viata; precum si chiar un accentuat cuvant sau fraza sugerand necunoscut, chiar neintentionat definitie. La fel de desigur, uneori este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau actrita dezvaluie toate, fete o scena insotitor sau simuleaza intimitate sub pitoresc, superb iluminare.

Fiecare dintre ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai eficient erotic filme se simte cu adevarat un pic ca descifrare un test Rorschach al al unui autor foarte propriu foame si rata dobanzilor. Datorita faptului ca filme nu doar document sexual precum si fermecator fantezii, le descopera. Numarul de spectatori vizionat, reclamatie, un adolescent amuzant unde sunt primul preferat stea a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau s-a prezentat la un patinoar asemanator cu intruchiparea a atractiei turistice? Sau s-au trezit fantezand referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personalitati doar pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, foarte subiectiva. Prin urmare, aceasta listare acumuleaza cateva dintre reperul momente fotografiate , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si vedeta sau actrita in o datorie care indeplinit sau transformat piata tinta ipoteze, sau pur si simplu capturat momente de eleganta, entuziasm sau sexualitate in provocator, suscitat sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu risc, regret, bolnav, sau irepresionabil omenire. Totusi toate sunt mai mult decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta lista de verificare doar prin central tema - specific, ca privat dorinta ramane redus, neglijat sau eclipsat de politic responsabilitate, daca nu suplimentar emotional si, de asemenea, fizic suprimare. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai bine-cunoscuti actori pe planeta a descrie un opus situatie - un barbat atat de asaltat de tragedie ca poate doar scapa in legat de sex rautate. dezbatere cu privire la scena „untului” precum si vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a sustinut „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, precum si poate ar trebui, absolut nuanta exact cum se vede performantele si, de asemenea film in general.

image

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, loturi de omonim copicats precum si imitatori (varsare litere in numele ei, cum ar fi articole scurte din imbracaminte) produs o globala mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati tinere calatorit globul, copulat superb, confidential parteneri precum si au Vizitați această pagină pacalit tabuurile din asa-numitul "bun" cultura. Dar, chiar daca confesionalul roman pe care se bazeaza acest front runner franchise business nu compus de real Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) oferit titlul personalitate agentie si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte rate, inclusiv initial pelicula.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir cuplu din timp nesfarsit (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, precum si viata lunga, intr-o perioada de cercetare stiintifica, si bogatie. Scott mareste design la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) cautand ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de reusite una ca cealalta inca majoritatea ele unic precum si gandite in propriul inseamna. (Lui adaptare Lolita, ca exemplu, este, in opinia mea, o superioara ajustare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte aproape pietonal de modern criterii, dar sex roleplay jocuri video, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne ilustrat aceste acte cu Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus si regizat acest fenomenal pelicula despre un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) comercializata chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a da munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de jug pentru aceasta femeie vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care se transforma in mult mai profunda si mult mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta poveste referitoare la trecut precum si, prezent, sex precum si dragoste, claritate, si, de asemenea complicatie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), si, evenimentele - numeroase sexual sau legat de sex - acela definiti lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in relatia dar exista reciprocitate reala, deoarece acestea ofera reciproc placere, descoperind reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte intentionat si, de asemenea crearea momente crucial pentru viata lor psihologica.