17 Sup erstars We'd Love to Recruit for Our Sex Team

BDSM: sugestii pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a gasi recomandari precum si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca alege BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu stres daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, atunci puteti absolut incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant cu casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, http://emilioavkf877.huicopper.com/7-lucruri-despre-filmul-porno-te-vei-lovi-cu-piciorul-pentru-ca-nu-stii ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai esential BDSM idei este ca ar trebui parasiti toamna si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant elegant - in special in piele naturala precum si. Evident, este complet cat tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a lua pe un nou functie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, net si specializate magazine furnizati o substantiala optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati putea purta un guler si selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si mai jos jumatate posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

image

La fel in toate diferite alte functie joaca acele joc proeminenta si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar vital. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de genuine durere, este cu adevarat vital sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid identifica ca o indicatie pentru a renunta tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece subs ar putea fi adesea inchis.

Fara jena

BDSM este o unica metoda care necesita o substantiala suma de mizeaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie sa fie si are sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si ideal minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe al saselea sens precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti companion climax yourself - indiferent de daca este in camera de dormit, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica rezonante, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discernamant.