17 semne pe care le lucrezi cu sexul

Cele mai populare filme senzuale din istorie

Fiecare din aceste filme includ puncte de referinta momente in cinema - minute utilizat pentru a provoca, activati, si, de asemenea pentru a impinge limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o obscenitate caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire cel mai bun definitie a pornografiei: "inteleg cand il vad." Erotica traieste mult mai mult viu la acel grad de subiectivitate, si pe film, verifica din exterior limite ale obscuritate - atat de mult astfel incat am s-ar putea nu chiar recunoastem cand il vedem. Atate povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste intre 2 personalitati niciodata sugerat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un post de articole de imbracaminte cateva mai mare, sau mult mai scurt, decat reperat in un vizualizator viata de zi cu zi; precum si chiar un accentuat cuvant sau expresie semnificatie nespus, de asemenea neasteptat definitie. Si, de asemenea natural, ocazional este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, se lupta cu o scena partener sau simuleaza intimitate sub idilic, somptuos lumini.

Fiecare dintre ceea ce inseamna sustine ca alegerea cel mai bun senzual filme se simte un pic ca traducere un test Rorschach al unui scriitor foarte propriu foame si rata dobanzilor. Datorita faptului ca filme nu doar document legat de sex si fermecator vise, le descopera. Cantitatea de cinefili vazut, reclamatie, un adolescent comedie unde sunt primul preferat stea a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau s-a prezentat la un patinoar aratand ca cu intruchiparea a atractiei? Sau s-au trezit gandindu-se despre o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personaje doar curatat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, foarte subiectiva. In consecinta, aceasta lista de verificare colecteaza unele dintre reperul minute captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea actor sau starlet in un rol care indeplinit sau schimbat audienta ipoteze, sau pur si simplu prins momente de eleganta, entuziasm sau sexualitate in intrigant, incitant sau transcendent moduri. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, regret, intristat, sau irepresionabil omenire. Dar fiecare dintre ele sunt mai mult decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta lista doar in virtutea principal motiv - specific, ca specific dorinta continua sa fie suprimat, neglijat sau eclipsat de politic obligatie, daca nu de asemenea emotional precum si, fizic represiune. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre unul dintre cei mai aclamati vedete pe planeta a descrie un contrar situatie - un tip atat de asaltat de nenorocire ca poate doar pleca direct in sexual rautate. dezbatere cu privire la scena „untului” si vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a spus „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si probabil ar trebui, definitiv culoare exact cum se vede eficiente precum si film in ansamblu.

Emmanuelle 2 (1975)

image

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin precum si, loturi de nume imitatori si copiati pisici (varsare litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) dezvoltat o in jurul lumii mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati tinere a luat o calatorie globul, dormit cu uimitor, anonim parteneri si au pacalit tabuurile din asa-numitul "bun" cultura. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul poveste pe care se bazeaza acest flagship franchise business nu fusese scris de actual Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) oferit titlul personaj agentie precum si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte rate, inclusiv original film.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atractive vampir cuplu din timp nesfarsit (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, precum si longevitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, precum si bogatie. Scott mareste design la unsprezece pe masura ce portretizeaza Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata idile, nu toate la fel de reusite una ca cealalta inca majoritatea ele distinct si, de asemenea gandite in propriul inseamna. (Lui adaptare Lolita, ca exemplu, este, in opinia mea, o superioara adaptare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat aproape pietonal de modern standarde, inca gender roleplay jocuri video, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne portretizat aceste acte cu Kim Basinger si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus si regizat acest uimitor pelicula despre un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Seeker) comercializata in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru http://simonzszg691.bcz.com/2021/03/23/4-dirty-little-secrets-about-the-relatii-cupluri-industry/ a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de robie pentru aceasta femeie vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, initial pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru afectiune fizica care creste in o mai profunda si extra extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta idila despre trecut precum si, prezent, sex si, de asemenea dragoste, claritate, si, de asemenea complicatie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, evenimentele - multe sexual sau legat de sex - acela specificati lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in relatia dar exista reciprocitate autentica, deoarece acestea ofera reciproc satisfactie, descoperind reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte intentionat precum si producerea minute pivot pentru viata lor psihologica.