15 Gifts for the Film porno Lover in Your Life

Metode pentru imbunatatirea vietii sexuale

Indiferent daca problema permite sau mic, exista numeroase puncte pe care le puteti face pentru a obtine viata ta sexuala inapoi pe curs. Sexuala bunastare merge mana in mana cu general mental, fizic, si psihologic wellness. Comunicarea cu insotitorul, pastrarea un sanatos mod de a trai, folosindu-va singur din cateva din numeroasele exceptionale auto-ajutorare produse de pe piata, si pur si simplu sa te distrezi te poate ajuta sa faci vreme momente dificile

Apreciere o placuta viata http://www.ziare.com sexuala

Sex. Cuvantul poate stimula un caleidoscop de emotii. De la dragoste, placere, precum si tandrete pana la dor, anxietate, precum si frustrare - raspunsurile sunt la fel de variate ca si experientele legate de sex. Ce este mai mult, multi oameni vor experienta toate aceste emotii precum si, numeroase altele de-a lungul sex speranta de viata un numar de decenii.

Dar ce este sexul, intr-adevar?

Pe un nivel, sexul este pur si simplu altul hormonal determinat de fizic caracteristica creat pentru a perpetua speciile. Desigur, acel ingust vedere subestimeaza complexitatea omului sexual reactie. Pe langa fortele biochimice forte la locul de munca, experientele tale precum si ipoteze ajutor formeaza sexualitatea ta. Intelegerea dvs. fata de dvs. insusi ca fiinta sexuala, ideile referitoare la ceea ce constituie o placuta legata de sex link, precum si, relatia cu partenerul sunt esentiala luati in considerare capacitatea dvs. de a crea si, de asemenea, pastra o satisfactie viata sexuala.

Vorbind cu partenerul dvs.

Numeroase cupluri gasiti este dificil sa vorbiti despre sex chiar sub cel mai eficient dintre circumstante. Cand sexual probleme se intampla, senzatii de ranit, jena, vinovatie, si, de asemenea, animozitate poate opri conversatie in intregime. Deoarece bun interactiune este o cheie a sanatos si echilibrat relatie, stabilirea o discutie este pasul initial nu numai la mult mai buna sex viata, dar suplimentar la o legatura mai detaliata emotionala. Aici sunt cateva sfaturi pentru abordarea acestui delicat subiect.

Gasiti ora corecta pentru a vorbi. Exista 2 tipuri de legate de sex discutii: cele pe care le aveti in dormitor si pe care le ai in alta parte. Este perfect adecvat sa informeaza partenerul tau ceea ce simte grozav in mijlocul relatii sexuale, dar este cel mai bun sa astepti pana pana ramaneti in mai mult neutru pregatirea pentru treceti mai mare probleme, cum ar fi diferit libido sau orgasm probleme.

Evitati trantiti. Canapea idei in termeni pozitivi, de exemplu, „Imi place de fapt imi place cand ma atingi de par usor in acest fel, „in loc de concentrandu-se pe cele negative. Abordare legata de sex problema ca o problema care trebuie rezolvata impreuna mai degraba decat un exercitiu in desemnare vina.

Confide in pe companionul tau referitor ajustari in corpul tau. Daca bliturile fierbinti va mentin ridicati-va seara sau menopauza v-a facut de fapt vagin complet, vorbeste cu insotitor referitor la aceste lucruri. Este mult mai bine ca el intelege ceea ce cu adevarat are loc in loc de analizeaza aceste modificari fizice ca lipsa de interes. De asemenea, daca esti un barbat si tu nu mai obtii o erectie doar din gandul de sex, arata-ti partener exact cum sa promoveaza pe tine mai degraba decat lasa-o crede ca nu este atragatoare suficient pentru a excita te mai mult.

Fii veridic. s-ar putea gandesti ca protejezi companionului tau senzatii prin fabricare un orgasm, totusi in realitate sunteti incepand in jos un efect de domino. La fel de testare pe cat este de a vorbi despre orice tip de legat de sex probleme, dificultate nivel creste cand problema este ingropata sub ani de minciuni, ranit, si, de asemenea, animozitate.

Utilizarea auto-ajutorului tehnici

image

Tratarea sexual probleme este mai putin complicat in prezent decat in trecut. Revolutionare medicamente si expert sex specialisti exista daca le solicitati. Cu toate acestea puteti s-ar putea fi capabil sa rezolva minor sexual probleme facand cateva modificari in relatii sexuale stil. Chiar aici sunt cateva lucruri pe care le puteti incerca acasa.

Educa singur. O multime de doreasca sa atins. Acest lucru cu siguranta va va oferi o mult mai buna simtire de cat de mult presiune, de la bland catre companie, trebuie utilizati.

Incercati diferite destinatii de plasare. Infiintare un repertoriu de diferite legate de sex pozitii nu numai adauga rata dobanzii pentru a face dragoste, inca poate suplimentar ajutor depaseste probleme. De exemplu, ridicat stimulare la punctul G care are loc cand un tip isi intra insotitorul din spate poate ajuta femeia sa ajunga orgasm.

Document visele tale. Acest antrenament va poate ajuta va verificati fezabil sarcini pe care presupuneti ar putea fi o pornire pentru dvs. sau partenerul dvs. Incearca gandindu-te la o experienta sau un film care te-a emotionat si dupa aceea iti impartasesti memoria cu partenerul dvs. Acest lucru este in special util pentru persoane fizice cu redus nevoie.